ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΣΗ

Το σκληρό χρώμιο αποτελεί εδώ και χρόνια την πιο αξιόπιστη και οικονομική λύση της βιομηχανίας και της ναυτιλίας, στα προβλήματα φθοράς εξαρτημάτων, συνδυάζοντας υψηλή σκληρότητα (65HRc) με χαμηλό συντελεστή τριβής και αντοχή στη διάβρωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΣΗ

Η μέθοδος χημικής - μη ηλεκτρολυτικής επινικέλωσης ή αλλιώς αυτοκαταλυόμενης απόθεσης, αναπτύχθηκε τη δεκαετία του '50 και εξελίχθηκε στον ταχύτερα αναπτυσσόμενο τομέα των βιομηχανικών επιμεταλλώσεων στις δεκαετίες του '70 και του '80.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΘΕΡΜΙΚΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ

Οι επιμεταλλώσεις θερμικού ψεκασμού παρουσιάζουν ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία χρόνια με τη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη, καθώς οι απαιτήσεις του κατασκευαστικού και επισκευαστικού κλάδου εξαρτημάτων και μηχανημάτων για τεχνολογικά άρτια επιστρώματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΑΞΟΝΩΝ – ΛΕΙΑΝΣΗ – ΥΑΛΟΒΟΛΗ

Οι εργασίες αυτές εφαρμόζονται στην επιφάνεια αντικειμένων πριν και μετά την κατεργασία της επιμετάλλωσης, ή αυτούσια στην περίπτωση που δεν απαιτείται κάποιο επίστρωμα. Μετά και το τελικό ρεκτιφιέ του αντικειμένου στις επιθυμητές διαστάσεις, υπάρχει η δυνατότητα λεπτομερούς λείανσης - γυαλίσματος, σε τιμές τραχύτητας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ